Nytt Rekord!

Publicerad 2012-05-14 09:45:38 i Allmänt,

What to say!

Positiva tankar och rätt inställning gör allt!

Kändes grymt bra att springa och tror jag hade rekordtid på milen med, höga 50. Känns grymt bra och jag är nöjd!

Mitt psyke hjälpte mig runt i lördags. Tur det när träningen inte varit den bästa.

Göteborgsvarvet-
1:51:11 :)

Blä

Publicerad 2012-05-11 10:39:17 i Allmänt,

Känns sådär att börja bloggen med ett tråkigt inlägg, frågan är hur många läsare man får då men jag stuntar i det just nu. Hittade min gamla blogg som jag startade ihop med min pappa och bror inför ett tävlingsäventyr, klassikern. Jag var så motiverad och peppad och på gång då. Jag var så glad och de få inläggen ajg skrev var positiva och jag verkade så nöjd. Jag vet dock att jag inte var det hela tiden. Men det påmnde mig om att jag nog behöver skriva av mig ibland och dela tankar som jag har och denna gången kanske inte bara de glada positiva. Därav namnet, livet.. eller? Jag bir så tröt på att bara läsa om alla glada människor som ska gå ned i vikt och hur bra det går och alla framsteg. Jag känner också att jag skulle behöva tappa några kilon och så men måste allt handla omd et? I några dagar har det gjort det och då blir jag så trött på mig själv Det finns ju så mycket mer!

Idag sitter jag på biblioteket och har massor att göra och ändå skapar jag denna bloggen... Sånt kan ju irritera mig ibland men jag kände att jag behövde det. Så då gör jag det!

Just nu är jag irriterad på att jag är stressad över saker som jag inte kan göra så mycket åt och nervös för ett lopp som jag egentligen bara ska ta mig igenom...

Men jag hade ju sagt upp högre mål när jag anmälde mig och de sitter kvar även om jag vet att jag inte komer klara de imorgon. Jag har ju inte tränat så för det så jag får skylla mig själv. Göteborgsvarvet imorgon. Får se hur känslan är efteråt, för göra det det ska jag!

"Jag kan, jag kan, kör på, jag dör inte, jag kan"

Om

Min profilbild

LISA

Att träna är det bästa jag vet! Jag skriver här på bloggen om mitt liv där träningen ligger i fokus. Jag bor i en liten stad mellan Stockholm och Göteborg tillsammans med min pojkvän och hund. Jag är 23 år och arbetar som lärare. Välkommen till liveteller?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela