Helgen

Publicerad 2013-11-25 13:51:26 i Allmänt,

Man kan inte köpa sig lycka sa någon vis. Men det kan man visst. För vi köpte AFFE :)
 
Han är så go och fin vår hund. Vissa dagar är han jobbig och trotsig (aldrig ful :)) men det väger upp mot allt det bra. Vår lilla bebis! Helgen var en hund och träningshelg för oss. Lördagen startade med simning med triathlonen för mig och efter det begav vi oss ut på hundäventyr = Springa springa på en fotbollsplan.
Efter det blev det thaiboxing för mig och sen kalas hos min storasyster!
 
Söndagen startade med löpning med Affe, vi orkade 3 km i halkan. Lyxigt med draghjälp i uppförsbackarna mindre kul i halkan nerför. Men fort gick det ;) Sen blev det upp och ner för brantis flera gånger för lilla vovven. Jag placerade mig högst upp och Joel fick stå längst ner och ropa på honom. Inkallning och uttröttning i ett! Han blev helt slut av detta och var inget gnällig resten av dagen utan slappade bara i soffan.
 
Nils spelade match, 6-6. Jag kommenterar inte matchen så mycket men två utvisningar på 21 kanske var nån för mycket. Övertänd? Ett poäng är bättre än inget.
 
Jag gav mig ner till gymmet och körde lite alround styrka plus löpning innan det blev natt. Avslutade söndagen medmys i soffan och lite chips.
 
Hoppas ni haft en bra helg :)

Måndag.

Publicerad 2013-11-04 06:59:00 i Allmänt,

Igårkväll lyckades jag vara uppe längre än sambon. Riktigt nöjd med det igår. Inte fullt lika nöjd idag, trött. Men snart är jag framme på jobbet och då vaknar jag nog ordentligt. Brukar va så! 
 
 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan :) 

Jobbajobba!

Publicerad 2013-11-02 17:11:00 i Allmänt,

Jag och Affe sitter i Axvall och tittar på när de andra jobbar! Affe mest för att han är ivägen, kan va samma de tänker om mig för det fanns ingen uppgift för mig. Jag klagar inte utan sitter här och slappar istället! 
 
 
 
 
Dagen började med hundkurs. Sista tillfället av klick och trick kursen. En kurs vi gick bara för att få lite inspiration och hitta nya sätt att trötta ut Affe mentalt. Det har varit roligt, lite jobbigt med vissa stunder, men han gillar verkligen att jobba så nu gäller det bara att ligga i och träna in nya tricks. Han kan bland annat vinka, ta strumpa och balansera på pilatesboll(iaf när vi håller i den). Kursen var hos hundtränarn i Skövde, Bea Sturesson som va instruktör, superbra! 
 
Efter kursavslut blev det fika hos mamma innan det var dags att slåss. Ja, thaiboxning då. En timmas pass idag, klinch och fria mittsronder. Känner redan i nacken!

Blogg

Publicerad 2013-11-01 21:24:03 i Allmänt,

När sambon fixat en blogg kom jag plötsligt ihåg min egna! Det var ett tag sen jag skrev här. Haft lite höstlov tordsdag och fredag. då inser jag vad skönt det är att va ledig ;) det skulle iaf va skönt att börja senare några dagar i veckan som jag gjorde i våras för det är så skönt att träna på morgonen innan man verkligen startar dagen! Men men man kan inte välja allt. I torsdags sprang jag på fm efter Affes morgonpromenad, 2min intervaller. sen var det shopping som gällde hela eftermiddagen :)
 
idag blev det cirkel med Karin på morgonen. Men gick upp vid sex så jag han ut med hunden 45 min iaf. Tur vi gick då för då regnade det iaf inte... träffade Hampus och Matilda idag med. Han är så liten! Söt :) 

Om

Min profilbild

LISA

Att träna är det bästa jag vet! Jag skriver här på bloggen om mitt liv där träningen ligger i fokus. Jag bor i en liten stad mellan Stockholm och Göteborg tillsammans med min pojkvän och hund. Jag är 23 år och arbetar som lärare. Välkommen till liveteller?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela