Lårkaka till ryggskott?

Publicerad 2013-12-14 16:17:00 i Allmänt,

 
Jag vet inte vad som händer med min kropp. Efter den där lårkakan väntade iaf problem med ryggen.
Det ledde till över en veckas vila och när jag kom igång i onsdags var det ren lycka! Jag hade massor av energi och bara köttade på. Det blev fem km på löpbandet som jag tvingade mig att köra i behaglig fart (25min) kunde springa snabbare men ville inte utmana ryggen. Efter det blev det cirkelpass med Hannah, massa benövningar!
 
Torsdagen planerades ett pass med Karin och så blev det, 75 min löpning runt Horsås. Motvind påvägen tillbaka, Ivar var det han hette. Ivar störde mig lite på slutet då mina ben var sega men det är ju just sånna som Ivar som gör att man blir bättre.
 
 
Karin försökte få med mig på långlöp idag igen längre gissar jag men jag fick tacka nej då det var fika inplanerat hos "svärföräldrarna" sånt är också viktigt :) För mig blev det istället ett helvetiskt pass på Coloseum, mina händer skakar fortfarande (två timmar senare). Det var knäböj med kompis på ryggen, springa runt med kompis på ryggen, kombinationer med slag och sparkar, och en cirkel till avslutning. Den innhöll godsaker som, boxjump, klättra i stege i taket, standsskiftningar i tjockmatta, stå på händer motvägg+armhävning med mera.
 
Jag var lycklig när jag gick därifrån!
 
Tur man har träningen, livet blir lättare då.
Tänk på det om det är annat som är tungt, försöker jag göra...

Lårkaka

Publicerad 2013-12-02 19:28:00 i Allmänt,

Nu vet jag vad en lårkaka är på riktigt, haha, jag kan knappt gå! Får bli sjukskrivningimorn ;) ne då det ska nog gå. Idag körde vi sparring på thaien mest hela tiden, efter mördaruppvärmning och innan kortleksdöden som avslutning. Så kul men svårt, jag behöver bli snabbare och säkrare. Men man är ju bara nybörjare, tur jag har nått att skylla på. Killen jag körde med näst sist fick som sagt in ett bra knä rakt på mitt lår. pain! 
 
bara bryta ihop och komma igen. Imorn blir det simning med triathlonen, det är det och thai som kommer gälla i vår. Ska köra lite tävlingar till sommaren och va grym( triathlon alltså, jag vill inte dö än). 
 
Beach 2014 kommer komma på köpet, grymt taggad nu så bara att köra på! 
 
Hoppas ni tränar på därute och skapar mål, både kortsiktiga och långsiktiga, allt blir enklare då. Booom! :)

Om

Min profilbild

LISA

Att träna är det bästa jag vet! Jag skriver här på bloggen om mitt liv där träningen ligger i fokus. Jag bor i en liten stad mellan Stockholm och Göteborg tillsammans med min pojkvän och hund. Jag är 23 år och arbetar som lärare. Välkommen till liveteller?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela