28-06-13

Publicerad 2013-06-29 13:30:37 i Allmänt,

Igår var jag ledig hela dagen. Jag passade på att klippa mig och gå en promenad med Alexander på förmiddagen. Alexander är typ aldrig här och det lär inte bli mer då han börjanykomna i Stockholm i höst, kul för honom och kul att träffas när det passar, i like! 
 
Sen hämtade mamma upp mig och vi åkte på lite Roadtrip mot Väring. "gubbe och käring, välkommen till väring. Vi nådde drängstugan med massa gammalt och nytt i en lantlig stil, fick med mig två tröjor därifrån :). Butik Östergården var det egentliga målet där vi mös omkring en stund innan vi tog lite fika, hallon och mango paj, mums. Vilken fredag med mamsen :) 
 
denna bloggen skjuli handla om träning men set blir lite avstickare ibland. Hoppas det är okej ;) 
 
träningen blev efter ytterligare en promenad med Nils mamma i Ryd inomhus på gymmet. Det var fler än jag som spenderade min fredagskväll där faktiskt. Tänkte ett tag att jag skulle va själv men  ne då. 8 km på bandet och lite styrka. Blandade mästan ihop det med torsdagen pass som bestod av intervaller, Det blev 5 gånger 1 km (4min/km).. 
 
 
Idag tittar vi på sambon som putsar fönstrena :)
 
 

Tisdag :)

Publicerad 2013-06-25 20:22:00 i Allmänt,

Idag var benen trötta och bussen kändes extra lyxig till jobbet. Hem var mer en pina. Tjut vid varje utrop av busshållplats, ett ständigt skrammel från hatthyllan och dessutom ett gäng tonåringar som envisades med att vissla som fåglar längst bak i bussen.
 
Det tog min huvudvärk mot topp och jag bestämde mig för att springa av mig lite innan jag gick hem. Med tunga ben blev det en halvtimme på löpbandet varav enbart 15 kan kallas löpning. Men bättre än inget stegade jag nöjt hemåt.
 
Där väntade en busig hund som ville ut, han visade det genom att lägga sig framför mig och fisa ljudligt.
 
Det blev en timmas promenad med Affepaffe och lite inkallning och annan träning på vägen. Kul att gå när han är duktig, kan berott på att jag hade kyckling i fickan iochförsig!
 
Godisgris som han är och de ska han ju va han vaktar ju på ett godislager hela veckorna. :)

Träning var det ja

Publicerad 2013-06-24 21:36:37 i Allmänt,

Igår blev det ett bra pass på gymmet. Tio enminutare med lutning och bra fart och lite jogg på det! Sen blev det ren styrka bland biffarna vid de fria vikterna. Svetten rann och jag kände mig rätt  'fit' ;) avslutade med lite jogg tänkte jag men då blev jag upptaggad av Hannah att delta på boxen, det var ojämna par. självklart ställde jag upp! 
 
Idag har jag cyklat till och från jobbet(3mil) bra väder för det idag, perfekt. Sen var det bara att slänga i mig ett ägg och pussa lite på min favoritkille och byta cykelbyxor mot löpshorts. På berget väntade ett gäng vänner och det var intervaller som var planen. Så blev det, fick nästan kramp i rumpan några gånger, det måste väl ge bra resultat? Kan nog hänga i sen alla utfall och knäböj på boxen igår... 
 
Efter duschen kom belöningen och det blev grillad korv vid sjön, lovely! Nästa måndag kör vi igen, helt klart. :)

Fortsättning...bal!

Publicerad 2013-06-09 22:07:45 i Allmänt,

måste ju bjuda på lite fina bilder från balen med! Sofia och hennes kompisar lyckades komma upp nästan sist så efter tre timmars väntan hade mitt batteri i telefonen nästan tagit slut. 
 
 
En liten skara som vinkade av dem med såklart!
:)
 
louiseochsofia.blogg.se 

Student!

Publicerad 2013-06-08 20:29:23 i Allmänt,

 
I onsdags var det student här. I år var det min lillasysters tur, hon är uppenbarligen inte jodå liten längre ;). Jag började dagen extra tidigt för att hinna träna innan dagen började. Jag körde löpintervaller på bandet. 5, 4, 3, 2, 1 minut och ca 1 minuts vila mellan. det blev riktigt bra :) 
 
 
Sen var dagen igång, jag mötte Louise på vägen hem när de var påväg till skolan. Jag blev så glad så det kom allt en tår. De var så fina och glada och jag mindes min egen dag, fem år sen, det är sjukt! 
 
Drt finns en del att fixa med när det är student kan jag lova! Men kul är det med, ballonger, björkris, duka och fixa med maten. Jag fick huvudansvar för maten sen tillsammans med mormor, vi fixade det galant tyckte mamma. Bra betyg! min mamma är den bästa och har fixat och donat massor fast hon egentligen inte kan just nu, hon är bäst! <3 
 
 
Sofia lyckades dra på sig feber dagen innan studenten men var ändå glad och nöjd på dagen. Egentligen är det henne man ska hylla i ett sånt här inlägg så jag gör det med. En fantastisk tjej som fått kämpa ibland av olika anledningar och just därför är hon ännu mer värd att fira! Du är fantastisk! <3
 
 
Bilder såklart:
 
 
 

Helgen

Publicerad 2013-06-02 17:43:37 i Allmänt,

En vecka går snabbt och nu är det redan söndag. På jobbet har allt gått bra och träningsmässigt helt okej. På torsdagen var det lägerskola för "mina" elever och jag jobbade på kvällen.
 
En fin kväll :)
 
 
 
Fredagskvällen blev det lite grannhäng med Karin och Rasmus. Grillat är gott.
 
 
Lördagen hängde jag på stan med R och vi shoppade en hel del innan vi åkte hem till Nils föräldrar och fikade. Vilken underbart varm och skön dag. Sen åkte vi till Axvall och störde P och K. Vi hjälpte iaf till lite. Jag målade en bänk och N följde med och köpte en gräsklippare. Sen grillat där med, grillat är gott ja! Det blir fint därute :)
 
Så var det söndag och den började med crosstraining med grannarna, toppen! Riktigt bra med banan på berget härligt med lite styrka. Nu har vi varit på kurs med Affe och han är helt slut som vanligt efter det. Det är ganska skönt, händer inte allt för ofta ;)
 
Hoppas ni har haft en bra vecka och helg :)

Om

Min profilbild

LISA

Att träna är det bästa jag vet! Jag skriver här på bloggen om mitt liv där träningen ligger i fokus. Jag bor i en liten stad mellan Stockholm och Göteborg tillsammans med min pojkvän och hund. Jag är 23 år och arbetar som lärare. Välkommen till liveteller?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela