Lördagsträning

Publicerad 2013-05-26 13:01:30 i Allmänt,

Blev träning med min gammelmoster, det är inte många som kan träna med sin mormors syster. Men det kan jag! :) beach 2013 pass. 
 
Det blev löpning först och sedan styrka i intervaller om en minut total tid på styrkan blev 24 minuter. Jag körde femman och Lena 2,5 Och vi var båda nöjda när vi möttes vid mål. 22 minuter för mig och L gick inte en enda gång. :)
 
Hoppas det blir fler pass med den starka tanten!
 
Eftermiddagen spenderades i skultorp och kvällen bestod av grillning med vänner och CL final på tvn. 
 
 
Nice lördag men nu är det söndag. Vi ska snart iväg på hundkurs med Affe-paffe.
 
puss

Varvet.

Publicerad 2013-05-22 17:50:00 i Allmänt,

Ja det var väl dags att summera helgen. Som många säkert vet var det otroligt varmt och det var denna lördagen ingen fördel att starta tidigt. Jag startade inte allt för tidigt men solens starka strålar fram till 15 km räcker gott och väl. Den 30 gradiga värmen återstod men där kom min räddning. En hagelskur attackerade och jag har aldrig förr blivit så glad över hagel. Tror många höll med mig, iaf de som sprang. 
 
Jag höll 5 min tempo de första fem km och hoppades kunna hålla det resten men värmen blev för påtaglig så saktade in och fick en snitt tid på 5.20 min/km jodå får va nöjd med det i värmen. Sluttiden blev 1,52,54 och hamnade på placering kring 1400(totalt av damerna) 600 placeringar bättre än förra året fast en sämre tid. Förra året tänkte jag "aldrig mer" direkt efter men i år vill jag ha revansch jag är redan sugen på nästa varv. Häng med! :)
 
Bjuder på en ful bild på mig in action från loppet ;)
 

Torsdagen före varvet

Publicerad 2013-05-16 22:07:37 i Allmänt,

Den tillbringas i soffan framför hockeyn. Blev ju spännande nu!
 
I morses vaknade jag helt utvilad och funderade på om klockan skulle ringa snart. Tittade efter några minuter, oops! 8.15, jag som hade ställt klockan på 7 för att hinna jogga lite på morgonen. Men ne blev en snabb dusch och iväg. 15 minuter räcker om man vill :)
 
Fick bli en kort joggingtur när jag kom hem istället, 20 minuter. Nu blir det vila till varvet... 

Axvalla travbana

Publicerad 2013-05-15 18:15:21 i Allmänt,

Ja här spenderar jag min onsdagskväll. Iallafall vid busshållsplatsen. Missade bussen hem kvart i sex och var inte så sugen på att vänta en timma.. Det fick bli lite sightseeing med 200:an genom Axvall och ut till stora vägen för att ta expressbussen hem. Tur den lösningen fanns. Fast det är ju lite segt det klart när man redan tycker man kommer hem tillräckligt sent. Bäst att se det positiva och vara glad att jag ändå är påväg hem :)

Morgonstund har guld i mun...

Publicerad 2013-05-15 08:46:00 i Allmänt,

Eller nja snarare fågelskit på telefonen!
 
Här gick jag i lugn takt och fipplade lite med telefonen. Det luktade underbart gott från bageriet och jag önskade en kort stund att jag var hantverkare av något slag. Det verkar tillhöra deras arbetsuppgifter att fika där. Men tillbaka till verkligheten kom jag fort då något skvätte till på axeln. Tittade dit blä, tillbaka på telefonen, blä. Var nog en rätt nödig fågel. Hoppas den känner sig lättare och bättre nu!

Morrn morrn

Publicerad 2013-05-13 06:36:27 i Allmänt,

-Morrn, morrn . Då va vi här igen. -À de ä inge annat. Samma konversation varje måndag, cementagubbarna på bussen. Men det är ju lite så det är, det går runt. På gott eller ont.

Snabbdistans

Publicerad 2013-05-06 21:24:53 i Allmänt,

Det var det som gällde idag. Uppvärmning, tänjning, stegringslopp och iväg..! 
 
Var seg i benen sen gårdagen men det kändes mest på uppvärmningen. Sen får man tränga bort det. Femman 21,27 blev det. Det är jag nöjd med absolut. Synd bara att den inte är riktigt fem, fattas 200m eller något men det är bra att köra på en uppmärksamhet bana så man kan jämföra tiden mot en annan gång. 
 
Bangade hemjoggen med Karin och åkte bil med syster och N son gått en promenad. Affe hade passat på att bada ned. Tror inte det var helt frivilligt ;)
 
 

Sunday :)

Publicerad 2013-05-05 11:55:30 i Allmänt,

Okej jag somnade i soffan igårkväll fast det var folk här. Sånt som händer! De andra drack öl och drinkar och jag vatten men somnade ändå först. Det var iaf väldigt härligt att vakna pigg idag. Solen är härlig nu trots att det blåser en del. En kort morgonpromenad med killarna innan grötfrukost, så gott!
 
Klockan tio var jag på berget för att köra lite crosstraining. Det var roligt! Armhävningar, burpees, jägarvila med mera. Jag gillar ändå bäst backinteevallerna ;) varje söndag ska de köra där uppe nu så det är ju bara att dyka upp. Imorn är det måndag och berget som gäller igen. Perfekt :)

Ledig dag.

Publicerad 2013-05-01 17:32:04 i Allmänt,

Mitt i veckan och ledig. Hör inte till det vanligaste längre. När jag pluggade hände det typ jämt. Ni som fortfarande pluggar, njut säger jag bara ;)
 
 
Dagen började med frukost på vår soliga balkong och det kändes direkt att det här skulle bli en fin dag. Det blev det med. Vi begav oss till Ryd där Nils gick med sina föräldrar och jag tog en löprunda. (13km.) Vi åkte sen vidare till Skultorp för att hjälpa mamma och pappa i trädgården och grilla lite! Nu är vi hemma jag är solbränd i ansiktet och det känns toppen. Längesen man var ute hela dagen men nu så!
 
 
puss

Om

Min profilbild

LISA

Att träna är det bästa jag vet! Jag skriver här på bloggen om mitt liv där träningen ligger i fokus. Jag bor i en liten stad mellan Stockholm och Göteborg tillsammans med min pojkvän och hund. Jag är 23 år och arbetar som lärare. Välkommen till liveteller?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela