Celsius

Publicerad 2013-09-30 15:28:27 i Allmänt,

Sitter på jobbet och laddar för träning snart. Har förberett lappar inför utvecklingssamtal.. Kommer bli två intensiva veckor innan lovet men det känns lika bra att få alla gjorda innan! Ne jobb ska jag inte skriva om här:) Här är de träning som gäller. Taggar inför lite thaiboxning i eftermiddag :)
 
Man blir inte starkare när man sitter i soffan. Så där ska jag inte sätta mig inte än iaf. Det är faktiskt bra att ha tidig träningstid för då hinner man inte hem mellan och sätta sig. Det är ibland det värsta man kan göra för det kan vara  så segt att komma iväg sen. Men det kan jag inte skylla på nu när det bara är att kliva av bussen och ner i källaren. :)

Måndag

Publicerad 2013-09-23 15:19:42 i Allmänt,

En ny vecka och nya tag heter det ju. Fast denna helgen har inte varit så katastrof som det kan va ibland ;) VIsst har vi myst och ätit gott men har hunnit med en hel del rörelse med.
 
Började med en väldigt spontan utgång efter att jag tagit en powernap på kvällen.Kanske var det sista grillen för iår, fast det har vi ju sagt några gånger. Och sista grillen blev det ju absolut inte eftersom vi redan dagen efter grillade igen. Lördagen började iallafall med SLA-loppet som gick bra trots en sen kväll. tolfte plats och 23,05min får ju duga då. Bra känsla ikroppen var det hela vägen ändå. Trevligt med tävling i Skövde med människor man känner igen och många som hejar på längs vägen. Sen blev det dags för thaiboxning, en timma effektiv träning med både styrka, koordination och kondition. Eftermiddagen spenderade vi på berget med familjen, jag, Nils och Affe :) Vi grillade korv, pinnbröd och marsmallows!
 
Söndagen gick också i sportens tecken det blev drygt en mils jogg på(och frånochtill) berget. Hade egentligen tänkt vara med på crosstrainingpass men det var lite olika tider som cirkulerade och när jag kom tillbaka efter min runda var de påväg ut. Jag tänkte hänga på men jag fick ge mig och istället springa hem till min hund för lite rastning. Eftermiddagen tillbringade jag i Arenan där det var innebandy, seriestart och vinst med 10-3. Nu är det bara att hålla i det :)

Pain

Publicerad 2013-09-17 14:00:06 i Allmänt,

Kan hälsa att få en medicinboll i magen gör ont. Det var en del av fysen igår på Thaiboxningen. Det gäller att inte slappna av när man precis kommit ner efter situpsen för då kom en 5kg boll.. Pain!
 
Men smärta härdar tydligen ;)

Stress och träning

Publicerad 2013-09-15 09:54:00 i Allmänt,

Nu är det söndag och jag summerar min vecka som lite väl stressig. Stressigt på jobbet,
måste slappna av lite där, men det är mycket när man är i en ny situation på jobbet med mycket ansvar. Man vill ju att allt ska bli bra för alla.
 
Jag har tränat 4 pass denna veckan och tre pw. När jag skriver det låter det inte så lite för många. Men jag är inte nöjd. Jag har inte varit på gymmet nån gång denna veckan. Men jag får väl vara nöjd, vet att många skulle vara väldigt nöjda med fyra pass på en vecka men jag behöver nästan lite träning varje dag. För när jag tränat  mår jag så mycket bättre. Och stressad ha, det känner jag inte av när jag varit iväg och slått eller sprungit av mig lite! 
 
Idag började dagen med löpning följt av ett kort pass på utegymmet :) 
 
 
 
 

Helg!

Publicerad 2013-09-14 21:11:55 i Allmänt,

Längtat efter denna hlegen. Inte för att det är något speciellt med denna helgen men bara sett fram emot att va ledig. Sen tog jag på mig extrapass ändå. Men det känns ändå superskönt med helg. I torsdags lyckades jag få myggbett när jag var och tränade med Affe. Han fick inga (vad jag märkt) men jag flera fast jag var täckt med kläder! Det värsta är på insidan av låret och det blev inte bättre idag när vi tränade på försvar och sparkar...Myggbetttet stort som en krona har nu sällskap av ett blått märke... Att blocka slag med smalbenen är inte det skönaste kan jag meddela, blir nog till att köpa benskydd snart faktiskt.
 
Igårkväll var Rasmus och Karin hemma hos oss och åt tacopaj och annat gott, K hade bland annat med sig hallongrottor som var ljuvliga. Mycket trevligt :)
 
 

Thaiboxning

Publicerad 2013-09-10 21:52:05 i Allmänt,

lovade min kära syster att uppdatera här då hon just nu är i Kina:) 
 
Sofia vet ju iof redan att jag gör detta men för ett andra kan jag berätta att jag börjat med thaiboxning. Det är tufft, på alla sätt, som jag vill ha det. Blåmärken frodas på mina underarmar trots att vi använder mitsar... Kan säga att jag inte är redo för någon match än så ni behöver inte va oroliga. just nu är min största match med tandskyddet. Vi är inte riktigt överens!  
 
Tre gånger i veckan blir det thai och tyvärr krockar det tillexempel med Gbg-varvets måndagsträningar. Men har lovat mig själv att springa mer på egen hand. Fast det är ju så mycket roligare när man är fler så ni som kan passa på att gå på måndagsträningarna. 
 
 
:)

.

Publicerad 2013-09-02 21:09:25 i Allmänt,

förra helgen var det alltså ultrafestivalen i Skövde. det är underbart att testa kroppen och se hur fantastisk den är. Man orkar så mycket, mer än man tror. Mens länge lopp och ja annars med så är det oftast huvudet som behöver jobba. positiva tankar och det mentala är minst lika viktig som styrka i ben! 
 
21.5, 3mil, marathon, slå förra årets lopp 53.
så delade jag upp sextimmars iår, lite liknande förra året, men kan erkänna att det ofta var "ett varv till så får du ta något att äta" godis är gott, även när man springer. "Ett varv till så får du gå lite" små belöningar för att motivera sig själv är bra. :)
 
sprang snabbt i slutet för att persa, tack till P-O i triathlonen dom pushade pvidare varv de sista 30 minuterna. Då kan man inte ge upp, inte jag iaf. 5,20 tempo i slutet är rätt snabbt när man rullat runt en 400 meters bana i fem och en halv timma. Man är lite knäpp ibland! 
 
 
Allt stöd under vägen var toppen, det hindrar en att gå, och tiden går snabbare När man har någon att titta/prata med under några varv:)
 
TACK!
 

Blogga!

Publicerad 2013-09-02 11:38:22 i Allmänt,

Det har varit lite torrt här kan man säga!

Sprang 6-timmars förra lördagen, 54,5 km jag är sjukt nöjd!

Så härligt att kunna springa så långt faktiskt!

Om

Min profilbild

LISA

Att träna är det bästa jag vet! Jag skriver här på bloggen om mitt liv där träningen ligger i fokus. Jag bor i en liten stad mellan Stockholm och Göteborg tillsammans med min pojkvän och hund. Jag är 23 år och arbetar som lärare. Välkommen till liveteller?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela