Helg.

Publicerad 2013-01-27 08:38:02 i Allmänt,

Skönt med lite ledigt. Gårdagen bestod av längdskidor och sedan lunch på stan med de bästa träningskompisarna :) innebandymatchen blev en förlust så sambon bestämde sig för att dränka sina sorger i sprit tillsammans med laget ;) jag ställde upp som chaufför men där mellan hann jag ut till mamma som gjorde semla till mig, mammas semlor är godast!

Nu är det redan söndag och jag och Hunden har varit ute på promenad och nu ska jag ner mot gymmet för yoga med M. Älsklingen sover fortfarande så vi myser tyst här ute med tända ljus gröt och Nyhetsmorgon.

Godmorgon, hoppas ni får en härlig söndag :)

Luftkonditionering??

Publicerad 2013-01-24 19:26:05 i Allmänt,

Synd att den är sönder på gymmet men ändå är det fullt med folk där. Idioter, inklusive mig! nej jag tycker faktiskt det är riktigt kul att det är så många som tränar nu. Jag har tidigare undvikit gymmet mellan 17 & 19 men nu är det bästa tiden för mig med. 
 
lyckades få plats på ett löpband och det blev en timma där plus lite bål och benböj efteråt. Svettigt? Ja!

.

Publicerad 2013-01-24 10:09:27 i Allmänt,

Mitt långa inlägg försvann men så är set ibland. Imorse var jag trött både i huvudet och kroppen. Körde ett powerpass igår som känns i kroppen. Sås jag slår kvar i sängen och struntade i pw. Blir träning ikväll istället på nåt sätt.
 
här får ni en bild från helgen som skidskollärare med min grymma syster :)
 

Morgongym som sagt..

Publicerad 2013-01-23 10:57:20 i Allmänt,

Det blev en sväng till gymmet men det var öppnandet som lockade mest! Varför gå upp sju när man kan sova länge? Jo för nu är det gjort och jag har stängning idag så får se om jag tränar ikväll eller slappar insidan, det är ju ändå rätt gött!

Passet blev totalt 40 min med uppv och nerjogg, sex stycken 3 minutare med 30s vila mellan. Den sista var riktigt seg.

Tung dag

Publicerad 2013-01-22 21:45:27 i Allmänt,

På flera sätt blev det en tung dag fast den egentligen började bra(förutom att jag är sjukt morgontrött). Var inte alls sugen på träning och jag antar att det kan bli så nu när jag flera dagar kommer hem sent. Bara att bita ihop. Men idag unnade jag mig en dag hemma med en påse popcorn i soffan och en busig hund som sällskap!

Morgonträning imorn är planerad iaf :)

Nya rutiner.

Publicerad 2013-01-21 19:40:11 i Allmänt,

Efter tre och ett halvt år upp högskolan är det dags att komma tillbaka till verkligheten! Nu är det bara att börja planera mer ordentligt om man ska hinna med allt man vill. 100% är verkligen 100% om inte mer bänt man jobbar. Pass. På att njut ni som fortfarande är kvar i skolan;) 
 
Jag klagar ändå inte även fast jag bara gjort en dag känns det som det här verkligen kan bli toppen. Men tre pass om dagen är ett minne blott. Ska försöka hålla bra kvalité på de pass jag hinner med. Idag blev det ett spinningpass och tio minuters stakning på gymmet plus lite bål :) 
 
kör hårt vänner!

Blogga

Publicerad 2013-01-17 10:09:30 i Allmänt,

 
Jag har verkligen fastnat i läsandet av bloggar och nu tänkte jag ta tag i att börja uppdatera min egen blogg. Jag känner mer inspiration nu.

Jag vill sprida min glädje kring träning och inspirera andra. Det kan hända att det blandas in en del personliga åsikter och tankar som behöver komna ur min lilla hjärna :)

Idag är jag ledig, trött och seg därför bestämde jag mig för att efter tidig morgon ändå krypa ner i soffan och titta på film, får se vad som händer resten av dagen.

Om

Min profilbild

LISA

Att träna är det bästa jag vet! Jag skriver här på bloggen om mitt liv där träningen ligger i fokus. Jag bor i en liten stad mellan Stockholm och Göteborg tillsammans med min pojkvän och hund. Jag är 23 år och arbetar som lärare. Välkommen till liveteller?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela