Tisdag

Publicerad 2014-01-21 12:31:43 i Allmänt,

Tisdag idag.
Igår var det måndag och för mig var det en toppendag. Jobbade och gick direkt till gymmet. Där sprang jag på bandet i 40 minuter och efter det blev det ett power pass. När jag kom hem vid halv sju stod maten på bordet och det luktade nystädat i lägenheten. Kan inte annat än vara lycklig! En underbar man har jag :)
 
Helgen bestod också av en del träning, har åkt lite skidor både på lördagen och söndagen. Härligt att snön äntligen är här. Jag har längtat efter skidåkningen och det känns toppen att få åka ut i spåren och bara njuta. Lördagen bestod dessutom av spinning och simmning så det var en bra träningsdag.
 
 

Ladda.

Publicerad 2014-01-13 14:35:49 i Allmänt,

Tränade i lördags spinning + simning. Det är en bra kombination det där synd bara att spinninginstruktören inte är den bästa.. Det är verkligen skillnad hur personen längst fram i salen är. Sen är det klart man tycker olika kanske finns några andra som tycker hon håller bra pass, vad vet jag? Fullt var det ju, men sen är det januari med!
 
Söndagen blev en vilodag eftersom det var lite fest på lördagen så det fick bli så. Vi var hundvakter hela söndagen så några promenader blev det :)
 
Nu laddar jag för ett pass i eftermiddag, har inte bestämt mig för om det ska bli power eller spinning, vad tycker ni? Det ska iallafall bli lite jogg/löpning på bandet innan, det är bestämt!
 

2013-2014

Publicerad 2014-01-07 21:19:44 i Allmänt,

Då var det ett nytt år! Hade börjat på en 2013 årskrönika men nja kändes inte så inspirerande när det redan gått en vecka på det nya året. Vi får se om det blir nåt med den. Året som gått har innefattat så mycket. Examen, nytt jobb, resa till alperna, Kreta, fick ett syskonbarn, sprang långt, jobbade med nytt på jobbet igen (fast samma) flera hundkurser och massa annat!! Nu fick ni ju en summering ändå ;)
 
Nu är fokus framåt på ett åt fyllt av spännande saker som jag redan avslöjat kommer det bli mer triathlon och fortsättning med thaien så gott det går. De där sporterna är egentligen raka motsatserna till varandra. Både tävling och träning. Ända likheten är att man måste va tuff, ha ett bra psyke på helt olika sätt det med. Något jag behöver träna på! 
 
 
 
Gott nytt år :)

Om

Min profilbild

LISA

Att träna är det bästa jag vet! Jag skriver här på bloggen om mitt liv där träningen ligger i fokus. Jag bor i en liten stad mellan Stockholm och Göteborg tillsammans med min pojkvän och hund. Jag är 23 år och arbetar som lärare. Välkommen till liveteller?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela