Buss

Publicerad 2016-01-29 06:53:52 i Allmänt,

Idag sitter jag på bussen påväg till jobbet. hela hösten har jag åkt bil varje dag av olika anledningar. Men det var riktigt skönt att sätta dig på bussen nu. Jag tycker om kollektivtrafik (när det fungerar)! 
 
Ha en bra dag:)
 

Tillbaka?

Publicerad 2016-01-20 20:13:56 i Allmänt,

Hej!
Jag har känt mig lat några dagar och inte alls varit sugen på att träna. Så jag har struntat i det. tre dagars vila var kanske bra. Segt att komma iväg idag men när jag väl var på ppats ville jag inte gå därifrån ;).
 
det blev ett cirkelpass på gymmet(ATC) med fokus på baksidan, tungt och bra. 
Var dock inte helt nöjd då jag saknade lite puls så med trötta baksidor började kampen på löpbandet. 
 
Tankarna:
"jag joggar ner 5 min det är bra"
"jag gick ju 2, nu får jag jogga till 7"
"Vad pratar de om, thaiboxning, spännande jag lyssnar på det"
"äh, jag kör 5km"
"han brevid har ju kört görlänge! Jag måste köra 40min"
"jag kör tills han slutar"
"Jag är inte trött,det är bara tråkigt, det är okej"
"jag är trött, ne det är bara tråkigt, kom igen"
"30 min, bara 10 till 40, äh jag kör en mil"
vid 37 "jag hade ju varit klar nu, blä jag får öka så jag blir klar nån gång"
 
Det blev en mil på 54 min inte snabbt men det blev gjort fast det inte var meningen från början, då känns det extra bra att nu krypa ner i soffan och titta på handboll!
 
kram:)

Lördag.

Publicerad 2016-01-09 17:01:58 i Allmänt,

Vaknade vid åtta-tiden idag. N tyckte jag skulle sova vidare men jag var pigg och gick upp (kan bero på att jag var i säng redan 22 igår efter att jag sovit en stund i soffan redan..). Slängde på mig träningskläder så jag kunde dra iväg direkt. Men satte mig i soffan och där blev jag kvar! Fanns inget sug att gå ut i kylan, hade flera alternativ men inget lockade mer än soffan. Accepterade det och njöt i soffan med sällskap av Nyhetsmorgon, hund och sambo. Sen tog jag tag i det. Vid elva var jag på gymmet och tänkte 20min är bättre än inget. Men det blev mer än så. 30 min på löpbandet blandade lite enminutare med jogg, körde sedan utfall med skivstången så svetten rann! Riktigt härligt! 
 
 
Nu har jag landat i soffan igen med min favorit tröja och två hundar som sällskap. varit ute på en tvåtimmars promenad i skogen med Affe, Zola och Nils mamma. :)

2016

Publicerad 2016-01-06 16:15:54 i Allmänt,

Nytt år, nya tag i bloggen? Haha vi får väl se. Jag lovar inget. 
 
Äntligen blev det kallt och snö, -13 imorse var jag inte helt beredd på. Jag slängde på mig termobyxorna över träningskläderna och kom fram varm till gymmet. Där väntade ett spinningpass, tro det eller ej men mitt andra denna veckan. Var nog ett halvår sen innan dess men det är ju bra träning så ett pass i veckan är det nog tänkt jag ska få till iallafall. Två är ju lite mycket att lova.
 
Hoppas ni fått en bra start på det nya året.
2016 nu kör vi!

Om

Min profilbild

LISA

Att träna är det bästa jag vet! Jag skriver här på bloggen om mitt liv där träningen ligger i fokus. Jag bor i en liten stad mellan Stockholm och Göteborg tillsammans med min pojkvän och hund. Jag är 23 år och arbetar som lärare. Välkommen till liveteller?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela